Krijimtaria jonë është thellësisht e rrënjosur në të menduarit strategjik dhe pasioni ynë për rezultatet na dallon nga agjencitë e tjera të marketingut në Kosovë.

Shërbimet

 

Brendi është identiteti i një biznesi, produkti, apo shërbimi. Në karakteristikat e brendit, përveç emrit bëjnë pjesë edhe shenja dalluese, simbole unike, kombinimi i ngjyrave, stili i shkronjave apo një sllogan i caktuar.

Gjitha këto karakteristika i kemi përdorë për brende të ndryshme dhe suksesi nuk ka munguar. 

 

 

 

 

Një faqe interneti e biznesit nuk duhet vetëm të duket e mirë - ajo duhet të marrë rezultate. Faqet e internetit janë të ndërtuara me porosi për nevojat specifike të klientëve tanë, prandaj ne nuk do t'ju ndihmojmë vetëm të jeni prezent në internet, por ne do t'ju ndihmojmë ta rritni biznesin tuaj.

  

 

 

 Të dhënat e fundit tregojnë se Kosova ka 860 mijë përdorues të Facebook-ut, kurse Shqipëria ka 1.4 milionë përdorues.

Ekspertët tanë të mediave sociale mund t'ju ndihmojnë për të synuar konsumatorët e interesuar për produktet dhe shërbimet tuaja në këtë audiencë.

*Reklamat tani mund të shfaqën edhe në portale të ndryshme.

Kjijo kampanjën tuaj me ne dhe binduni për rezultatet!